I omtyckta villaområdet Krafslösa finns nu möjlighet att bli första ägare till någon av dessa tre stilrena och moderna radhus där inflyttning kommer att äga rum kvartal 4 år 2021.

Projektfakta

Projektnamn

Antal bostäder

Boarea

Bostadstyp

Antal rum

Upplåtelseform

Färdigställt

Säljstart

Krafslösa, Kalmar

3

115 kvm

Radhus

5 rok

Äganderätt

Kvartal 4 2021

Kvartal 4 2020

Projektnamn

Antal bostäder

Boarea

Bostadstyp

Krafslösa, Kalmar

3

115 kvm kvm

Radhus

Antal rum

Upplåtelseform

Färdigtställt

Säljstart

5 rok

Äganderätt

Kvartal 4 2021

Kvartal 4 2020

Mer info

Exteriören är elegant och tidlös där den liggande träpanelen går i svart, vitt eller i lärkträ. Radhusen erbjuder 115 kvm boyta fördelat på 5 rok varav 3-4 sovrum. Husen värms upp med frånluftsvärmepump, med vattenburen golvvärme på hela nedervåningen (inklusive badrummet) och radiatorer på övervåningen samt golvvärme i badrummet även på övervåningen. Mycket exklusivt byggt med öppet i nock på övervåningen. Husen är självklart utrustade med 3-glasfönster. Planlösningen är väl genomtänkt och standarden är genomgående hög, med möjlighet till tillval, enligt prislista. Samtliga radhus har del i samfällighetens gemensamma carport och både trädgård och uteplatser är helt klara vid inflyttning. I trädgården finns även ett förråd. Varje fastighetsägare blir delägare i samfälligheten med tillhörande mark som fastighetsägarna gemensamt kan besluta hur man vill nyttja den som t.ex. bygga en lekplats för barn, uppställningsplats, extra parkeringar, utegym, festplats, boulbana mm. Endast fantasin sätter gränser. Det finns en stenmur längs huset i väster som ger en trevlig inramning av fastigheten.

Nära allt det viktiga

Här hittar du våra vanligaste frågor och svar om ditt boende, hur du söker lägenhet hos oss EA-Fastigheter.

Förskola

200 m

Skola

300 m

Skola

100 m

Matbutik

500 m

Vårdcentral

300 m

Området

Vi inriktar vi oss på att uppföra bostäder i områden som karakteriseras av närhet till service samt allmänna kommunikationer. Våra områden erbjuder ofta ett bra friluftsliv med närhet till havet. Vi försöker svara upp till de förutsättningar som området ger och anpassa höjden på vår byggnation efter behov som finns och vad området tillåter i form av befintlig bebyggelse och natur.

Utemiljön

Utemiljön i kvarteret är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på balkongen eller altanen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar.

Intresseanmälan

Om vi inte har någon lägenhet eller lokal som passar får du gärna här skicka en generell intresseanmälan till oss.

Serviceanmälan

Information

Vi är måna om att du ska ha en så trivsam boendemiljö som möjligt. Här kan du göra en felanmälan om det är något du inte tycker fungerar som det ska i din lägenhet eller lokal. Ange lägenhetsnummer i felanmälan. Om du har egen ingång eller lokal, skriver du istället 0000.

Vår ambition är att återkomma till dig i ärendet inom 24h men vid hög arbetsbelastning och beroende på ärendets art kan svar dröja.

AKUTA ärenden som inte kan vänta tills nästa dag, såsom fritt flödande vatten, rings in till Securitas på nummer: 010-470 51 84

EA Fastigheter har telefontid för övriga ärenden tisdagar & torsdagar mellan kl 8.00-11.00: 073 388 90 20