För första gången på decennier byggs det bostadsrätter centralt i Oskarshamn som ligger ute till försäljning.

Projektfakta

Projektnamn

Antal bostäder

Boarea

Bostadstyp

Antal rum

Färdigställt

Säljstart

BRF Snäckan Oskarshamn

25

44-87 kvm

Bostadsrätter

2-4 rok

2020

Hösten 2019

Projektnamn

Antal bostäder

Boarea

Bostadstyp

BRF Snäckan Oskarshamn

25

44-87 kvm kvm

Bostadsrätter

Antal rum

Färdigtställt

Säljstart

2-4 rok

2020

Hösten 2019

Mer info

Brf Snäckan ligger mitt in centrala Oskarshamn i närhet till de båda torgen. Samtidigt har du nära ner till både strandkajen och stadsparken.

Husen är byggda kring en vackert grön inredd innergård. Samtliga lägenheter har minst en uteplats och flera av dem vetter mot innergården vilket ger förutsättningar för ett socialt samspel. I byggnad på gården finns det möjlighet att låsa in cyklar, barnvagnar och dylikt.

Kontakta mäklare HusmanHagberg för att se lediga objekt

Nära allt det viktiga

Här hittar du våra vanligaste frågor och svar om ditt boende, hur du söker lägenhet hos oss EA-Fastigheter.

Förskola

200 m

Skola

300 m

Skola

100 m

Matbutik

500 m

Vårdcentral

300 m

Området

Vi inriktar vi oss på att uppföra bostäder i områden som karakteriseras av närhet till service samt allmänna kommunikationer. Våra områden erbjuder ofta ett bra friluftsliv med närhet till havet. Vi försöker svara upp till de förutsättningar som området ger och anpassa höjden på vår byggnation efter behov som finns och vad området tillåter i form av befintlig bebyggelse och natur.

Utemiljön

Utemiljön i kvarteret är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på balkongen eller altanen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar.

Intresseanmälan

Om vi inte har någon lägenhet eller lokal som passar får du gärna här skicka en generell intresseanmälan till oss.

Serviceanmälan

Information

Vi är måna om att du ska ha en så trivsam boendemiljö som möjligt. Här kan du göra en felanmälan om det är något du inte tycker fungerar som det ska i din lägenhet eller lokal. Ange lägenhetsnummer i felanmälan. Om du har egen ingång eller lokal, skriver du istället 0000.

Vår ambition är att återkomma till dig i ärendet inom 24h men vid hög arbetsbelastning och beroende på ärendets art kan svar dröja.

AKUTA ärenden som inte kan vänta tills nästa dag, såsom fritt flödande vatten, rings in till Securitas på nummer: 010-470 51 84

EA Fastigheter har telefontid för övriga ärenden tisdagar & torsdagar mellan kl 8.00-11.00: 073 388 90 20