I Gäddeholm fortsätter vi med våra populära parhus i form av en andra etapp med ytterligare 8 moderna och väldisponerade parhus mitt i den grönskande familjeidyllen Gäddeholm

Projektfakta

Projektnamn

Antal bostäder

Boarea

Bostadstyp

Antal rum

Färdigställt

Parhus Gäddeholm

8

128 kvm

Friköpt parhus

5 rok

Hösten 2021

Projektnamn

Antal bostäder

Boarea

Bostadstyp

Parhus Gäddeholm

8

128 kvm kvm

Friköpt parhus

Antal rum

Färdigtställt

5 rok

Hösten 2021

Mer info

Fastigheterna karaktäriseras av stora sociala ytor, härligt ljusinsläpp samt smakfulla materialval. Stilrent och ljust kök med vitvaror från Bosch. Utöver detta finns även 3-4 st rogivande sovrum, 2 st helkaklade och tilltalande badrum varav det ena med tvättmöjligheter samt god förvaring. Övervåning har öppet till nock med en takhöjd på strax under 5 meter vid högst punkt. Fönsterbänkar av sten, trappa i ask samt enstavigt ekparkettgolv. Friköpta tomter där anslutningsavgifter för VA och el ingår i priset. Uppskattad driftskostnad 30 000 kr/år. Förberett för kamin.

Carport samt förråd på gjuten platta ingår. Plattsättning med marksten på framsidan, asfaltering av uppfart samt insådd gräsmatta ingår. Vid nyproduktion är fastigheten befriad från fastighetsskatt i 15 år.

Utsökt läge i expansiva och idylliska Gäddeholm med badstrand, båthamn och naturupplevelser inom kort promenadavstånd. Planerat tillträde tredje kvartalet 2021.

Nära allt det viktiga

Här hittar du våra vanligaste frågor och svar om ditt boende, hur du söker lägenhet hos oss EA-Fastigheter.

Förskola

200 m

Skola

300 m

Skola

100 m

Matbutik

500 m

Vårdcentral

300 m

Området

Vi inriktar vi oss på att uppföra bostäder i områden som karakteriseras av närhet till service samt allmänna kommunikationer. Våra områden erbjuder ofta ett bra friluftsliv med närhet till havet. Vi försöker svara upp till de förutsättningar som området ger och anpassa höjden på vår byggnation efter behov som finns och vad området tillåter i form av befintlig bebyggelse och natur.

Utemiljön

Utemiljön i kvarteret är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på balkongen eller altanen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar.

Intresseanmälan

Om vi inte har någon lägenhet eller lokal som passar får du gärna här skicka en generell intresseanmälan till oss.

Serviceanmälan

Information

Vi är måna om att du ska ha en så trivsam boendemiljö som möjligt. Här kan du göra en felanmälan om det är något du inte tycker fungerar som det ska i din lägenhet eller lokal. Ange lägenhetsnummer i felanmälan. Om du har egen ingång eller lokal, skriver du istället 0000.

Vår ambition är att återkomma till dig i ärendet inom 24h men vid hög arbetsbelastning och beroende på ärendets art kan svar dröja.

AKUTA ärenden som inte kan vänta tills nästa dag, såsom fritt flödande vatten, rings in till Securitas på nummer: 010-470 51 84

EA Fastigheter har telefontid för övriga ärenden tisdagar & torsdagar mellan kl 8.00-11.00: 073 388 90 20