I Gäddeholm bygger EA Fastigheter 36 st hyresrätter. Fokus i projektet är social och ekologisk hållbarhet

Projektfakta

Projektnamn

Antal bostäder

Boarea

Bostadstyp

Antal rum

Färdigställt

Gäddeholm

36

44-87

Hyresrätter

2-4

2021

Projektnamn

Antal bostäder

Boarea

Bostadstyp

Gäddeholm

36

44-87 kvm

Hyresrätter

Antal rum

Färdigtställt

2-4

2021

Mer info

Generösa uteplatser och en kuperad härlig trädgård bjuder in till vistelse utomhus och socialt samspel. Socialt samspel motverkar utanförskap och skapar hållbart boende där människor inte bara är grannar, utan vänner. Vänskap i området ökar inte bara trivseln utan ökar även säkerheten och tryggheten. Som oftast är husen i trä och samtliga tak är täckta med solceller.

I början av 2021 kommer hela området som består av 6 st huskroppar att stå klart. De yteffektiva bostadsrätterna om 2 rok (44 kvm) byggs i markplan och har tillgång till härliga uteplatser i olika vädersträck. På våning två och tre byggs rejäla etagelägenheter om 4 rok (87 kvm) med väl tilltagna balkonger. Till lägenheterna hör ett förråd i separat länga samt carport.

I den nya stadsdelen Gäddeholm finns en småbåtshamn, ett populärt friluftsbad, en förskola på Herrgårdsängen samt en skola F-3 på Malmen. Avståndet till Västerås centrum är cirka 15 kilometer med bil. Tar du cykeln är avståndet bara 10 kilometer, om du tar cykelvägen mellan Gäddeholm och Björnövägen, söder om Västerås flygplats.

Nära allt det viktiga

Här hittar du våra vanligaste frågor och svar om ditt boende, hur du söker lägenhet hos oss EA-Fastigheter.

Förskola

200 m

Skola

300 m

Skola

100 m

Matbutik

500 m

Vårdcentral

300 m

Området

Vi inriktar vi oss på att uppföra bostäder i områden som karakteriseras av närhet till service samt allmänna kommunikationer. Våra områden erbjuder ofta ett bra friluftsliv med närhet till havet. Vi försöker svara upp till de förutsättningar som området ger och anpassa höjden på vår byggnation efter behov som finns och vad området tillåter i form av befintlig bebyggelse och natur.

Utemiljön

Utemiljön i kvarteret är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på balkongen eller altanen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar.

Intresseanmälan

Om vi inte har någon lägenhet eller lokal som passar får du gärna här skicka en generell intresseanmälan till oss.

Serviceanmälan

Information

Vi är måna om att du ska ha en så trivsam boendemiljö som möjligt. Här kan du göra en felanmälan om det är något du inte tycker fungerar som det ska i din lägenhet eller lokal. Ange lägenhetsnummer i felanmälan. Om du har egen ingång eller lokal, skriver du istället 0000.

Vår ambition är att återkomma till dig i ärendet inom 24h men vid hög arbetsbelastning och beroende på ärendets art kan svar dröja.

AKUTA ärenden som inte kan vänta tills nästa dag, såsom fritt flödande vatten, rings in till Securitas på nummer: 010-470 51 84

EA Fastigheter har telefontid för övriga ärenden tisdagar & torsdagar mellan kl 8.00-11.00: 073 388 90 20