En byggnad uppförd omkring sekelskiftet mitt i centrala Kalmar som skall totalrenoveras och bli 8 stycken bostadsrätter

Projektfakta

Projektnamn

Antal bostäder

Boarea

Bostadstyp

Antal rum

Upplåtelseform

Färdigställt

Säljstart

Beckasinen

8

18-132

Lägenheter

1-5

Bostadsrätt

2022

2022

Projektnamn

Antal bostäder

Boarea

Bostadstyp

Beckasinen

8

18-132 kvm

Lägenheter

Antal rum

Upplåtelseform

Färdigtställt

Säljstart

1-5

Bostadsrätt

2022

2022

Mer info

En byggnad uppförd omkring sekelskiftet mitt i centrala Kalmar som skall totalrenoveras och bli 8 stycken bostadsrätter, varav 4 stycken med loft. Utsidan på fastigheten har totalrenoveras för att återfå sin forna glans. Lägenheternas storlek är mellan 18-130 kvm och på innergården finns även ett gårdshus på två våningar. Unika lägenheter med välbevarade orginaldetaljer blandat med moderniteter bl.a. i form av Vedumkök, nyrenoverade helkaklade badrum och kakelugnar. Detta toppas sedan upp med en takhöjd på över 3m och stora fönster med mycket ljusinsläpp.

Detta ligger i Kalmars stadskärna och du går enkelt in till stan på ett par minuter. Butiker, nattklubbar/pubar, biograf, gym, matbutiker och flera olika utbud av restauranger. Vill man få ner pulsen och ta en lugn och skön promenad, ligger vårt underbart fina slott med dess slottsmiljö på samma gångavstånd som stadskärnan. I samband med detta kan du ta en bad i fina Kalmarsundsparken som ligger just intill slottet.

Nära allt det viktiga

Här hittar du våra vanligaste frågor och svar om ditt boende, hur du söker lägenhet hos oss EA-Fastigheter.

Förskola

200 m

Skola

300 m

Skola

100 m

Matbutik

500 m

Vårdcentral

300 m

Området

Vi inriktar vi oss på att uppföra bostäder i områden som karakteriseras av närhet till service samt allmänna kommunikationer. Våra områden erbjuder ofta ett bra friluftsliv med närhet till havet. Vi försöker svara upp till de förutsättningar som området ger och anpassa höjden på vår byggnation efter behov som finns och vad området tillåter i form av befintlig bebyggelse och natur.

Utemiljön

Utemiljön i kvarteret är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på balkongen eller altanen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar.

Intresseanmälan

Om vi inte har någon lägenhet eller lokal som passar får du gärna här skicka en generell intresseanmälan till oss.

Serviceanmälan

Information

Vi är måna om att du ska ha en så trivsam boendemiljö som möjligt. Här kan du göra en felanmälan om det är något du inte tycker fungerar som det ska i din lägenhet eller lokal. Ange lägenhetsnummer i felanmälan. Om du har egen ingång eller lokal, skriver du istället 0000.

Vår ambition är att återkomma till dig i ärendet inom 24h men vid hög arbetsbelastning och beroende på ärendets art kan svar dröja.

AKUTA ärenden som inte kan vänta tills nästa dag, såsom fritt flödande vatten, rings in till Securitas på nummer: 010-470 51 84

EA Fastigheter har telefontid för övriga ärenden tisdagar & torsdagar mellan kl 8.00-11.00: 073 388 90 20