Nu finns tillfälle att förvärva en prisvärd och havsnära bostadsrätt i ett av Västerviks absolut populäraste områden

Projektfakta

Projektnamn

Antal bostäder

Boarea

Bostadstyp

Antal rum

Färdigställt

BRF Solsticksvägen i Västervik

8

44-87 kvm

Bostadsrätter

2-4 rok

Hösten 2020

Projektnamn

Antal bostäder

Boarea

Bostadstyp

BRF Solsticksvägen i Västervik

8

44-87 kvm kvm

Bostadsrätter

Antal rum

Färdigtställt

2-4 rok

Hösten 2020

Mer info

Under hösten 2020 kommer åtta stycken bostadsrätter att stå inflyttningsklara och det är 2 rok samt 4 rok som byggs. De yteffektiva bostadsrätterna om 2 rok byggs i markplan och har tillgång till härliga uteplatser i olika vädersträck. På våning två och tre byggs rejäla etagelägenheter om 4 rok med väl tilltagna balkonger där vissa har vy över havet. Till lägenheterna hör ett förråd i separat länga samt möjlighet till parkeringsplats.

För naturälskaren som samtidigt vill ha tillgång till stadens bekvämligheter är det här det perfekta boendet. Från Tändsticksområdet är det nära till allt. Tjugo minuters promenad bort ligger Gränsö naturreservat, med sina ekhagar, karga klippor, sandstränder och vilda skogar. Hit åker många Västerviksbor på helgerna för att vandra, grilla eller bara njuta av det unika skärgårdslandskapet.

Ännu närmare, ett stenkast från området, finner du Lögabergen. Med sina släta, inbjudande klippformationer har det blivit en av stans mest välbesökta badplatser, och ett populärt utflyktsmål. Samtidigt bor du i stadens absoluta närhet.

Via strandpromenaden som korsar Slottsholmen tar du dig raskt in till city och Strandvägen.

Nära allt det viktiga

Här hittar du våra vanligaste frågor och svar om ditt boende, hur du söker lägenhet hos oss EA-Fastigheter.

Förskola

200 m

Skola

300 m

Skola

100 m

Matbutik

500 m

Vårdcentral

300 m

Området

Vi inriktar vi oss på att uppföra bostäder i områden som karakteriseras av närhet till service samt allmänna kommunikationer. Våra områden erbjuder ofta ett bra friluftsliv med närhet till havet. Vi försöker svara upp till de förutsättningar som området ger och anpassa höjden på vår byggnation efter behov som finns och vad området tillåter i form av befintlig bebyggelse och natur.

Utemiljön

Utemiljön i kvarteret är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på balkongen eller altanen. Därför placerar vi alltid husen optimalt efter solens strålar och tomtens förutsättningar.

Intresseanmälan

Om vi inte har någon lägenhet eller lokal som passar får du gärna här skicka en generell intresseanmälan till oss.

Serviceanmälan

Information

Vi är måna om att du ska ha en så trivsam boendemiljö som möjligt. Här kan du göra en felanmälan om det är något du inte tycker fungerar som det ska i din lägenhet eller lokal. Ange lägenhetsnummer i felanmälan. Om du har egen ingång eller lokal, skriver du istället 0000.

Vår ambition är att återkomma till dig i ärendet inom 24h men vid hög arbetsbelastning och beroende på ärendets art kan svar dröja.

AKUTA ärenden som inte kan vänta tills nästa dag, såsom fritt flödande vatten, rings in till Securitas på nummer: 010-470 51 84

EA Fastigheter har telefontid för övriga ärenden tisdagar & torsdagar mellan kl 8.00-11.00: 073 388 90 20