Oskarshamn

LOKAL/KONTOR – Lilla Torget 2E

Objektfakta

Fastighetsnamn

Gatuadress

Inflyttningsdatum

Antal rum

Apollo 13

Lilla Torget 2E

01 / 01 / 2024

5 rok

LOKAL/KONTOR – Lilla Torget 2E

Vi kan nu erbjuda detta kontor beläget i centrala Oskarshamn. Lokalen ligger på en mysig innegård. I lokalen hittar ni tre kontor, två toaletter, en reception, pentry och matplats samt ett strörre rum för konferens/sammanträden. Värme och vatten ingår i hyran men du som hyresgäst ansvarar själv för att teckna eget abonnemang för bredband och el. 

Lokalen hyrs ut i befitligt skick men vi är också öppna för att anpassa lokalen efter den nya hyresgästens önskemål. 

Kontakta oss redan idag för att boka en visning av denna unika lokal. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och ditt företag. 

Området

Intresseanmälan

Vi hanterar bara ansökningar via hemsidan och om du är intresserad av en visning av denna bostad/lokal ber vi dig här lämna in en intressanmälan genom att fylla i dina uppgifter. Vi ställer krav på att man har en fast inkomst och är utan betalningsanmärkningar.

Intresseanmälan

Om vi inte har någon lägenhet eller lokal som passar får du gärna här skicka en generell intresseanmälan till oss.

Serviceanmälan

Information

Vi är måna om att du ska ha en så trivsam boendemiljö som möjligt. Här kan du göra en felanmälan om det är något du inte tycker fungerar som det ska i din lägenhet eller lokal. Ange lägenhetsnummer i felanmälan. Om du har egen ingång eller lokal, skriver du istället 0000.

Vår ambition är att återkomma till dig i ärendet inom 24h men vid hög arbetsbelastning och beroende på ärendets art kan svar dröja.

AKUTA ärenden som inte kan vänta tills nästa dag, såsom fritt flödande vatten, rings in till Securitas på nummer: 010-470 51 84

EA Fastigheter har telefontid för övriga ärenden tisdagar & torsdagar mellan kl 8.00-11.00: 073 388 90 20