Kalmar

LOKAL – Fölehagsvägen 8

Objektfakta

Fastighetsnamn

Gatuadress

Inflyttningsdatum

Antal rum

Kvm

Släggan 6

Fölehagsvägen 8

01 / 08 / 2024

6 rok

142 kvm

LOKAL – Fölehagsvägen 8

En ljus och fräsch lokal. Granne med Hop’n Pop, SBB arena, IVT mfl.
På markplan möts man av 4 kontorsrum, wc och ett kök, ca 70 kvm. En spiraltrappa upp till plan 2 där finns 2 kontorsrum, och en öppen yta utanför används idag till konferens men går också att ha som öppet kontorslandskap, ca 70 kvm. Finns även en toalett uppe.

Lagerutrymme med port finns i bortre delen av byggnaden, ca 70 kvm.  Området runt lagerutrymmet är inhägnat med möjlighet till viss yta utomhus.

Parkeringsplatser finns på framsidan.

Området

Intresseanmälan

Vi hanterar bara ansökningar via hemsidan och om du är intresserad av en visning av denna bostad/lokal ber vi dig här lämna in en intressanmälan genom att fylla i dina uppgifter. Vi ställer krav på att man har en fast inkomst och är utan betalningsanmärkningar.

Intresseanmälan

Om vi inte har någon lägenhet eller lokal som passar får du gärna här skicka en generell intresseanmälan till oss.

Serviceanmälan

Information

Vi är måna om att du ska ha en så trivsam boendemiljö som möjligt. Här kan du göra en felanmälan om det är något du inte tycker fungerar som det ska i din lägenhet eller lokal. Ange lägenhetsnummer i felanmälan. Om du har egen ingång eller lokal, skriver du istället 0000.

Vår ambition är att återkomma till dig i ärendet inom 24h men vid hög arbetsbelastning och beroende på ärendets art kan svar dröja.

AKUTA ärenden som inte kan vänta tills nästa dag, såsom fritt flödande vatten, rings in till Securitas på nummer: 010-470 51 84

EA Fastigheter har telefontid för övriga ärenden tisdagar & torsdagar mellan kl 8.00-11.00: 073 388 90 20