Vi söker arbetsledare/projektledare

Ledig tjänst

OM FÖRETAGET
EA Fastigheter är ett fastighetsbolag som arbetar både med förvaltning och fastighetsutveckling. Idag är vi 10 anställda och förvaltar ett bestånd i Kalmar, Oskarshamn och Västervik på ca 40 000 kvm med bostäder och lokaler. Vår målsättning är att under de närmaste 3 åren bygga 100 bostäder per år varav vi kommer att fortsätta förvalta en del av detta.

OM TJÄNSTEN
EA Fastigheter fortsätter att växa och har en spännande framtid framför sig med många projekt som skall förverkligas. För att vi skall klara av detta söker vi en projektledare/arbetsledare.

Du kommer att vara del i ett team med erfarenhet och beroende på dina förkunskaper kommer du att avlasta befintliga arbetsledare för att ganska snart driva egna projekt.
Arbetet kan delas in i två faser: projektering och byggnation. Under projekteringen ansvarar du för att tillsammans med konsulter från olika teknikområden såsom konstruktion, vvs, vent och el ta fram de tekniska lösningarna. Under byggfasen ansvarar du för att koordinera och beställa nödvändiga arbeten, se till att tidsplaner hålls och att kvalitén på arbetet är den bästa.

Projekten är belägna på flera orter och vi har idag byggnationer igång i Västerås, Helsingborg och Oskarshamn. Detta innebär att du i ditt arbete kommer att resa en del.

Lönen är marknadsmässig och sätts efter erfarenhet och prestation.

KVALIFIKATIONER
För att klara av arbetet krävs att du är stresstålig, strukturerad och problemlösningsorienterad. Vi vill också att du har erfarenhet från byggnation även om det är med andra arbetsuppgifter. Arbetar du med liknande arbetsuppgifter idag kan du i ett tidigt skede kliva in och driva projekt. Arbetar du som tex snickare får du stöd under projekteringsfasen och delvis inom byggnationsfasen. Arbetar du idag med projektering får du mer stöd under byggnationsfasen.

Utöver detta värdesätter vi på EA Fastigheter om du är engagerad, driven och ser ditt arbete som en möjlighet att utvecklas både professionellt och som individ.

HUR DU ANSÖKER
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten. I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet så motivera gärna i din ansökan på vilket sätt du tror att du passar för tjänsten och vad du kan tillföra i rollen.
Skicka din ansökan till info@eafastigheter.se senast den 2018-09-10

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta:
Pär Eriksson, mob 0705 98 78 51
Daniel Ahlqvist, mob 0708 97 84 00