Kalmar

Lupinvägen 6A

Objektfakta

Fastighetsnamn

Gatuadress

Inflyttningsdatum

Antal rum

Kvm

Hyra

Blåbäret 1

Lupinvägen 6A

01 / 04 / 2023

2 rok

44 kvm

6271 kr

Lupinvägen 6A

2rok med uteplats.

I hyran ingår värme, vatten, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och mikro. El uppmätt efter förbrukning. Fiber finns indraget i fastigheten. Parkering finns att hyra. 200kr för parkering och 250kr för carport.

I detta området har man även närhet till badplats, golfbana, MTB och motionsspår.

Området

Intresseanmälan

Vi hanterar bara ansökningar via hemsidan och om du är intresserad av en visning av denna bostad/lokal ber vi dig här lämna in en intressanmälan genom att fylla i dina uppgifter. Vi ställer krav på att man har en fast inkomst och är utan betalningsanmärkningar.

Intresseanmälan

Om vi inte har någon lägenhet eller lokal som passar får du gärna här skicka en generell intresseanmälan till oss.

Serviceanmälan

Information

Vi är måna om att du ska ha en så trivsam boendemiljö som möjligt. Här kan du göra en felanmälan om det är något du inte tycker fungerar som det ska i din lägenhet eller lokal. Ange lägenhetsnummer i felanmälan. Om du har egen ingång eller lokal, skriver du istället 0000.

Vår ambition är att återkomma till dig i ärendet inom 24h men vid hög arbetsbelastning och beroende på ärendets art kan svar dröja.

AKUTA ärenden som inte kan vänta tills nästa dag, såsom fritt flödande vatten, rings in till Securitas på nummer: 010-470 51 84

EA Fastigheter har telefontid för övriga ärenden tisdagar & torsdagar mellan kl 8.00-11.00: 073 388 90 20