Oskarshamn

Kontorsplats – Coworking

Objektfakta

Fastighetsnamn

Gatuadress

Inflyttningsdatum

Hyra

Brädholmen 1

Skeppsbron 6

01 / 02 / 2023

1500 kr

Kontorsplats – Coworking

Vi erbjuder kontorsplatser och coworkingformat med bästa placering och utsikt över hamnen i Oskarshamn. Genom ett medlemskap får du tillgång till arbetsplats, olika typer av konferensrum samt lunch och fikarum. I medlemskapet ingår naturligtvis bredbandsuppkoppling samt fri tillgång till kaffe, micro kyl och frys. På Brädholmen Business Center finns även andra hyresgäster som hyr ett eller flera rum vilket gör att det alltid är liv och rörelse med möjlighet att knyta nya kontakter och utöka det sociala nätverket.  

I anslutning till Brädholmen Business Center finns det gott om parkeringar.

Medlemskapet kostar 1 500 kr ex moms i månaden.

Rummen kostar 2800kr ex moms i månaden.

Området

Intresseanmälan

Vi hanterar bara ansökningar via hemsidan och om du är intresserad av en visning av denna bostad/lokal ber vi dig här lämna in en intressanmälan genom att fylla i dina uppgifter. Vi ställer krav på att man har en fast inkomst och är utan betalningsanmärkningar.

Intresseanmälan

Om vi inte har någon lägenhet eller lokal som passar får du gärna här skicka en generell intresseanmälan till oss.

Serviceanmälan

Information

Vi är måna om att du ska ha en så trivsam boendemiljö som möjligt. Här kan du göra en felanmälan om det är något du inte tycker fungerar som det ska i din lägenhet eller lokal. Ange lägenhetsnummer i felanmälan. Om du har egen ingång eller lokal, skriver du istället 0000.

Vår ambition är att återkomma till dig i ärendet inom 24h men vid hög arbetsbelastning och beroende på ärendets art kan svar dröja.

AKUTA ärenden som inte kan vänta tills nästa dag, såsom fritt flödande vatten, rings in till Securitas på nummer: 010-470 51 84

EA Fastigheter har telefontid för övriga ärenden tisdagar & torsdagar mellan kl 8.00-11.00: 073 388 90 20