Kalmar

Hans Villius gata 16C – Ljusstaden

Objektfakta

Fastighetsnamn

Gatuadress

Inflyttningsdatum

Antal rum

Kvm

Hyra

Husbilen 5

Hans Villius Gata 16C

01 / 08 / 2023

2 rok

42 kvm

5933 kr

Hans Villius gata 16C – Ljusstaden

En ljus och bra planerad gavellägenhet på andra våningen. I hyran ingår värme, vatten, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

3 minuter till busshållplatsen. Närhet till bad, golfbana, promenadstråk, lekplatser och matbutiker.

Krav hos oss är att du har en fast inkomst, inga skulder / betalningsanmärkningar samt goda hyresreferenser från tidigare hyresvärd.

Området

Intresseanmälan

Vi hanterar bara ansökningar via hemsidan och om du är intresserad av en visning av denna bostad/lokal ber vi dig här lämna in en intressanmälan genom att fylla i dina uppgifter. Vi ställer krav på att man har en fast inkomst och är utan betalningsanmärkningar.

Intresseanmälan

Om vi inte har någon lägenhet eller lokal som passar får du gärna här skicka en generell intresseanmälan till oss.

Serviceanmälan

Information

Vi är måna om att du ska ha en så trivsam boendemiljö som möjligt. Här kan du göra en felanmälan om det är något du inte tycker fungerar som det ska i din lägenhet eller lokal. Ange lägenhetsnummer i felanmälan. Om du har egen ingång eller lokal, skriver du istället 0000.

Vår ambition är att återkomma till dig i ärendet inom 24h men vid hög arbetsbelastning och beroende på ärendets art kan svar dröja.

AKUTA ärenden som inte kan vänta tills nästa dag, såsom fritt flödande vatten, rings in till Securitas på nummer: 010-470 51 84

EA Fastigheter har telefontid för övriga ärenden tisdagar & torsdagar mellan kl 8.00-11.00: 073 388 90 20