Byggprojektledare till

Kalmar

Byggprojektledare sökes till EA Fastigheter

Har du erfarenhet inom byggsektorn och är sugen på nya utmaningar? Vill du bli en del av ett nytänkande företag och vågar du utmana traditionella lösningar? Då kan du vara den vi söker, välkommen att läsa mer nedan!

Om tjänsten

Vi står i startgroparna för flera spännande byggprojekt som kommer att löpa flera år framåt. Just nu söker vi på EA Fastigheter en Byggprojektledare med placering på vårt kontor i Kalmar som kan hjälpa oss att realisera några av dessa projekt.  

Rollen som Byggprojektledare innebär att du kommer att arbeta med projekt inom nybyggnation av bostäder. Du styr och leder projekten från planering och genomförande till uppföljning. Det innebär teknisk samordning, arbetsledning samt ansvar för både budget och tidplan.

Du får en nyckelroll hos oss och kan efter förmåga bli delaktig i samtliga moment: från detaljplan och ta fram ritningar tillsammans med vår arkitekt till produktion av fastigheterna. I tjänsten hanterar du vissa inköp, gör kostnadsanalyser och du samordnar och koordinerar på plats, med både kollegor, underentreprenörer och inhyrd personal.

För att trivas i rollen är du van vid många kontaktytor, du är lyhörd och har förmågan att kravställa din omgivning när detta behövs.

Kvalifikationer

Vi välkomnar sökande med varierande bakgrund, inom byggsektorn. Du som söker har kanske erfarenhet av att ha drivit eget företag inom bygg/snickeri, där dina kunskaper på affärsmässighet och yrkeskunnande värderas högt.

Alternativt så har du några års erfarenhet av projektledning/arbetsledning inom bygg, där projektekonomi och projektering kan ha varit återkommande inslag i din arbetsvardag.

Oavsett vilken bakgrund du har kräver tjänsten god allmän kännedom om byggbranschen, dvs byggteknisk kunskap i form av arbetslivserfarenhet och/eller utbildning.

Som person ser vi att du är en prestigelös lagspelare som vill bli en del av ”det lilla” företaget, du är social och har förmågan att skapa goda relationer både internt och externt. Du är strukturerad, målinriktad och affärsmässig, du kan driva ditt arbete framåt och ta initiativ. Du är inte rädd för att fatta egna beslut. Vidare är du både ödmjuk och flexibel och kan lyssna in behov (av stöttning) både från kollegor, kunder och underentreprenörer.

Du trivs i ett företag där tempot stundom är högt men atmosfären tillåtande. Likväl som att du själv behöver kavla upp ärmarna ibland så har du engagerade kollegor kring dig som alltid stöttar varandra.

Du skriver och talar svenska och engelska flytande. Du har goda kunskaper i MS Office, med tyngdpunkt på Excel.

Om arbetsgivaren

EA Fastigheter är verksamt både inom nyproduktion av hyresrätter, bostadsrätter och radhus samt förvaltning av befintligt fastighetsbestånd. Våra 11 medarbetare låter uppföra 50-100 bostäder per år och förvaltar ett fastighetsbestånd till ett värde av ca 700 milj. Bolaget har från start vuxit kraftigt och vår förhoppning är att vi kommer fortsätta vår fina utveckling.

Läs mer om oss på vår hemsida: https://www.eafastigheter.se/

Hur du ansöker

Vänligen skicka er ansökan i form av cv och personligt brev per e-post till info@eafastigheter.se

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta nedanstående:

Daniel Ahlqvist, VD

Mob: 0708-97 84 00

daniel@eafastigheter.se

Pär Eriksson, Produktionschef

Mob: 0705-98 78 51

par@eafastigheter.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Intresseanmälan

Om vi inte har någon lägenhet eller lokal som passar får du gärna här skicka en generell intresseanmälan till oss.

Serviceanmälan

Information

Vi är måna om att du ska ha en så trivsam boendemiljö som möjligt. Här kan du göra en felanmälan om det är något du inte tycker fungerar som det ska i din lägenhet eller lokal. Ange lägenhetsnummer i felanmälan. Om du har egen ingång eller lokal, skriver du istället 0000.

Vår ambition är att återkomma till dig i ärendet inom 24h men vid hög arbetsbelastning och beroende på ärendets art kan svar dröja.

AKUTA ärenden som inte kan vänta tills nästa dag, såsom fritt flödande vatten, rings in till Securitas på nummer: 010-470 51 84

EA Fastigheter har telefontid för övriga ärenden tisdagar & torsdagar mellan kl 8.00-11.00: 073 388 90 20